nya  

  grindsystem

Grind

Smarta och stilrena räcken och grindar
Centro-modellerna består av höga och låga grindar samt varianter av singel och twinmodeller. Med de integrerade modellerna av Centro i skärmväggen skapas en mycket yt-effektiv lösning där systemen både blir snyggare och tar mindre plats. Med LED-belysta grindbågar där kunden själv väljer logotyp gör du enkelt entrén mer personlig och inbjudande. Systemen finns i flera varianter och utförande och skräddarsys efter butikens behov.

Centro Gate


Entrésystem som passar i alla typer av affärer. Centro-grinden kombinerar säkerhet med att obehindrat kunna röra sig i affären. Entrésystemet tar så lite golvutrymme som  möjligt och förebygger butiksstölder. Systemen skapar ett naturligt flöde för kunden, och integreras snyggt med övrig inredning.
 

 

Grindsystem
Grind
Centergrind
Grind

Centro BCR

Streckkodsläsare är det perfekta komplementet för butikens SCO-zon. Med utgångsgrindar kan butikens personal ha en högre service grad till kunderna utan att behöva lägga energi på att kontrollera vilka som går ut ur zonen. Endast betalandekunder kan passera genom grindarna genom att scanna sitt kvitto på vägen ut.

Grind