nya kassadiskar

 

OPTIMAL

Kassadisken OPTIMAL kan genom sin modulera konstruktion och uppbyggnad lätt anpassas efter olika butikers behov. Den har anpassats för den svenska marknaden och dess behov och uppfyller en god arbetsergomonomi för kassörerna.

Tredjekundfunktion

• Checkmarks patenterade tredjekundarmsfunktion underlättar kassörens arbete på ett effektivt sätt. Med en minimalistisk design är detta en mycket populär funktion.

Lutande utmatning

• Med Checkmarks lutande utmatning och höga kant stannar kundernas varor kvar på utmatningsbandet samtidigt som volymen i disken ökar.

Optimal Slim

• Utöver vår standardbredd finns Optimal i Slim-utförande och mäter endast 106cm på bredaste stället. Perfekt för mindre butiker där varje centimeter räknas.

Förberedd för kontanthantering

• Optimal finns anpassad för de mest förekommande kontanthanteringssystemen i Sverige, Cashguard och SafePay. Cashguard finns i frontmatat och sidomatat läge.

Höj och sänkfunktion

• Optimal finns i höj och sänkbart utförande i samtliga storlekar. För de butiker som har särskilt noggranna krav på ergonomi.

Flera längder och varianter

• Optimal finns i små utförande som endast är 2530mm långa och 1060mm breda, perfekta som avstämningskassor eller för den lilla butiken. De finns samtidigt i långa och fullstora varianter som uppfyller alla krav en stor dagligvarubutik har.

Kassadisk
Kassa ritning
Kassa dimensioner

Teknisk fakta

  • Strömförsörjning 230 V, 1-fas, 10 A

  • SGS Fimko elsäkerhetsgodkännande

  • Dubbla förgreningskontakter för

    data och tilläggsutrustning

  • Lättåtkomligt och avskilt dataskåp

  • Fotocellstyrt inmatningsband

  • Timerstyrt utmatningsband

Enkel installation och ergonomi i fokus

• För att installationen ska ske så effektivt och snabbt som möjligt levereras Optimal i ett stycke. Genom att förlägga de stora montagemomenten i fabriken sparar vi värdefull tid i butiken. Smart och effektivt!

• Ergonomin har varit i fokus vid utvecklingen av Optimal i alla delar av disken, både för kassörer som kunder. Korghyllan har utvecklats i samband med att nya korgar på hjul används i allt större utsträckning. Korghyllorna erbjuds i olika varianter beroende på vilken sorts korg som används i respektive butik. Hela kassadisken går att få i ett höj och sänkbart utförande för att underlätta arbetet för kassörerna. Kassadiskens mittdel är utformad med ergonomi i fokus där arbetsuppgifterna för kassören utförs i det inre arbetsutrymmet. Utformningen av skrivunderlag och placering av kvittoskrivare gör disken lätt att använda för både kunder och kassörer. Kassadiskens utmatningsband är även utrustad med manuell start och stopp, samt möjlighet att backa bandet vid behov.

Festival Bygg

Festival Bygg är kassadisken som lämpar sig för tyngre fackhandel som Bygghandel och DIY-butiker. Disken är utformad på ett kraftigt sätt som både håller för och rymmer tunga varor. Disken kan kombineras i flera olika längder och utföranden. Registerbordet i kassan kan levereras i höj och sänkbart utförande för att göra arbetsposition så ergonomisk som möjlig. Vid behov av våg i kassan så finns utrymme för detta under rullbanan imitten.

Flödet i Byggdisken skiljer sig ifrån en traditionell disk eftersom den är lämpad för stående arbete och en närmare kundkontakt. Det underlättar jobbet att scanna stora otympliga varor som inte ryms på inmatningsbandet. Festival Bygg kan placeras både som singelkassa och som kassaö.

Kassa
Kassadisk

Flexco

Flexco är en renodlad Byggdisk som är uppbyggd av ett modultänk i ett robust utförande. Med extra bred inmatning ryms stora varor.
Kassadisken går att kombinera på olika sätt där både glidplåt och band finns att välja på. Inmatning och utmatning finns i två olika längder som går att kombinera efter behov. Kassadisken har en uppfällbar rullplatta för att förenkla in och utpassage. Flexco går att bygga ihop med hurtsar som skapar en infodisk. Hurtsmodulerna finns i flera höjder och utförande, bla höj och sänkbara. Hurtsarna anpassas efter behov av utformning.

Flexco levereras som standard med kassalåda men går att förbereda för kontanthanteringssystem.

SmallPay 250

SmallPay 250 är den stora versionen av Checkmarks små, kompakta och yteffektiva kassadiskar. Kassadisken har ett kort inmatningsband och två separata fack i utmatningen. Kunden packar upp och ner sina varor på långsidan av disken. På så sätt är det möjligt att placera flera diskar efter varandra i ett ”kassabatteri”. Kassadisken kan utrustas med kassavåg under rullbanan i mitten. SmallPay 250 levereras som standard med kassalåda men kan utrustas för Cashguard kontanthantering vid behov.

Kassadisk
Kassadisk

SmallPay 200

Smallpay 200 är den mindre av Checkmarks små, kompakta och yteffektiva kassadiskar.
Denna kassadisken har rostfri plåt både vid inmatning och utmatning istället för band vilket medför minimalt med underhåll. Disken lämpar sig bäst som snabbkassa i mindre butiker eller som extrakassa. Även om formatet är mindre och den har enklare funktioner så kan den fortfarande utrustas med kassavåg och Cashguard kontanthantering.